Απονομή Πιστοποιητικών Γλωσσομάθειας C2, C1, B2, B1, A2, A1 σχ. έτους 2022-23

Την Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2024, πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Σαλαμίνας, η απονομή των πιστοποιητικών γλωσσομάθειας C2, C1, B2, B1, A2, A1 για το σχολικό έτος 2022-23.

Μας τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι του Δήμου, εκπαιδευτικοί, εκπρόσωπος του Cambridge και εκπρόσωπος του Europalso ESB.

Η αίθουσα Δ Μπόγρη γέμισε από γονείς και μαθητές που παρέλαβαν τα πιστοποιητικά τους και ένοιωσαν υπερηφάνεια για το αποτέλεσμα της προσπάθειάς τους και των συμμαθητών τους.

Στο τέλος της εκδήλωσης, κατά την βράβευση των μικρών μαθητών, εμφανίστηκαν ο Yeti και ο Lucky προκαλώντας ενθουσιασμό σε όλους.

Όλοι τα παιδιά πήραν αναμνηστικά δώρα και έξι τυχεροί κέρδισαν μετά από κλήρωση, tablet και smartwatch.

Σας ευχαριστούμε όλους γονείς, μαθητές και επισήμους για την τιμή που μας κάνατε.

Σας ευχαριστούμε για την θερμότατη και σε προσωπικό επίπεδο υποστήριξή σας και να σας υποσχεθούμε πως παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες και τις προκλήσεις, το κέντρο μας θα συνεχίσει να σας παρέχει υψηλότατου επιπέδου υπηρεσίες, αναγνωρισμένες και πιστοποιημένες από φορείς όπως το Πανεπιστήμιο του Cambridge. Το English Speaking Board, το Πανεπιστήμιο του Michigan, τα ινστιτούτα Goethe και OSD, το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδας IFG και τα ξενόγλωσσα τμήματα του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Αν συνεχίσουμε έτσι με οδηγούς τη σκληρή δουλειά, υπομονή και επιμονή, αλλά πάνω απ΄όλα με ήθος, να είστε σίγουροι ότι τα παιδιά μας θα κρατούν στα χέρια τους όχι μόνο χαρτιά με μπράβο αλλά και την ελπίδα για μια κοινωνία δικαιότερη, σωστότερη και διάφανη.